私達について

OM OSS

Naoi Group jobbar enbart med egenproducerad japansk mat till livsmedelsbutiker, grossister och restauranger. Allt färdigt att bara värma och servera.

Kvalitet, livsmedelssäkerhet och ständig förbättring är våra ledstjärnor och vår produktion är därför certifierad enligt FSSC 22000.

VÅR HISTORIA

Naoi Group AB har sedan starten haft som mission att introducera genuin japansk mat
på den svenska marknaden.

År 1982 flyttar Kyoko Naoi till Sverige. Utbudet av japanska livsmedel i Sverige saknas och hon börjar importera äkta japansk mat.

Efterfrågan växer, både från restauranger men också från privatpersoner så butiken Japanska Torget i Stockholm startas i mitten av 80-talet. Butiken får även en systerbutik i centrala Oslo.

Företaget importerar och säljer japansk mat och tillbehör till sushibarer och restauranger i 25 år.

År 2007 sker en ny fas i utvecklingen då Naoi Group startar en egen produktion av gyoza och yakiniku
med försäljning till grossister och dagligvaruhandeln.
Men Men japanska dumplings födds!