bamboo top

954-2012 Naoi Kycklingdumpling 640g

954-2015 Naoi Kycklingdumpling 3,2 kg

Tillagningsanvisning
I STEKPANNA: Häll 2 msk matolja i en kall teflonstekpanna eller wok. Lägg i de frysta dumplingsen och häll en halv deciliter vatten över dem. Lägg ett lock över pannan och hetta upp dumplingsen. När vattnet ångat bort och de fått fin brun färg är det klart.
ÅNGKOKNING: Lägg dumplingsen på ett blad isbergsallad eller kinakål för att undvika att de fastnar i kärlet. Ånga dumplingsen i 15 minuter.
I MIKROUGN (750W): Häll 1 msk vatten över de frysta dumplingsen. Täck över med mikrovågssäker plastfolie eller lock. Tillaga i 2 min per 8 st på full effekt.
I KASTRULL: Som soppa. Koka upp en hönsbuljongtärning i ½ liter vatten. Lägg i de frysta dumplingsen i kastrullen och låt dem koka i 10-12 min. Hacka purjolök och andra valfria grönsaker och låt dem koka med dumplingsen de sista 3 minuterna.
Ingredienser
FYLLNING:Vitkål, kycklingfärs, vattenkastanjer, krossad tomat (tomat, tomatjuice), salt, olivolja, basilika, vitlök och svartpeppar.
DEG: VETEmjöl, vatten och rapsolja.
 
Allergiinformation
Innehåller gluten.
Näringsvärden per 100g
Info saknas
Energi:
Fett:
Kolhydrater:
Protein:
Salt:
Vikt/Antal
640g/ 32st per påse
3,2 kg
 
Ursprung
Produkten tillverkas och packas i Sverige.
Förvaring
I frysutrymme -18 grader C eller kallare.
Bör ej frysas efter upptining.
 

954-2013 Naoi Lammdumpling 640g

954-2011 Naoi Lammdumpling 3,2 kg

Tillagningsanvisning
I STEKPANNA: Häll 2 msk matolja i en kall teflonstekpanna eller wok. Lägg i de frysta dumplingsen och häll en halv deciliter vatten över dem. Lägg ett lock över pannan och hetta upp dumplingsen. När vattnet ångat bort och de fått fin brun färg är det klart.
ÅNGKOKNING: Lägg dumplingsen på ett blad isbergsallad eller kinakål för att undvika att de fastnar i kärlet. Ånga dumplingsen i 15 minuter.
I MIKROUGN (750W): Häll 1 msk vatten över de frysta dumplingsen. Täck över med mikrovågssäker plastfolie eller lock. Tillaga i 2 min per 8 st på full effekt.
I KASTRULL: Som soppa. Koka upp en grönsaksbuljongtärning i ½ liter vatten. Lägg i de frysta dumplingsen i kastrullen och låt dem koka i 10-12 min. Hacka purjolök och andra valfria grönsaker och låt dem koka med dumplingsen de sista 3 minuterna.
Ingredienser
FYLLNING:Lammfärs, vitkål, vattenkastanjer, vatten, spenat, tomatjuice (tomatjuice, salt och kryddor), salt, ingefära, vitlök, rapsolja, socker, chili & limekrydda (paprika, chilipeppar (25%), salt, limejuicekonc (6%), syra (citronsyra), limearom, korianderblad, klumpförebyggande medel (E551)) och svartpeppar.
DEG: VETEmjöl, vatten och rapsolja.
 
Allergiinformation
Innehåller gluten.
Näringsvärden per 100g
Info saknas
Energi:
Fett:
Kolhydrater:
Protein:
Salt:
Vikt/Antal
640g/ 32st per påse
3,2 kg
 
Ursprung
Produkten tillverkas och packas i Sverige.
Förvaring
I frysutrymme -18 grader C eller kallare.
Bör ej frysas efter upptining.
 

954-1011 Naoi Nötfärsdumpling 640g

954-1012 Naoi Nötfärsdumpling 3,2 kg

Tillagningsanvisning
I STEKPANNA: Häll 2 msk matolja i en kall teflonstekpanna eller wok. Lägg i de frysta dumplingsen och häll en halv deciliter vatten över dem. Lägg ett lock över pannan och hetta upp dumplingsen. När vattnet ångat bort och de fått fin brun färg är det klart.
ÅNGKOKNING: Lägg dumplingsen på ett blad isbergsallad eller kinakål för att undvika att de fastnar i kärlet. Ånga dumplingsen i 15 minuter.
I MIKROUGN (750W): Häll 1 msk vatten över de frysta dumplingsen. Täck över med mikrovågssäker plastfolie eller lock. Tillaga i 2 min per 8 st på full effekt.
I KASTRULL: Som soppa. Koka upp en köttbuljongtärning i ½ liter vatten. Lägg i de frysta dumplingsen i kastrullen och låt dem koka i 10-12 min. Hacka purjolök och andra valfria grönsaker och låt dem koka med dumplingsen de sista 3 minuterna.
Ingredienser
FYLLNING:Vitkål, nötfärs, vattenkastanj, salt, ingefära, soja (VETE, salt, vatten, SOJAbönor), vitlök, gräslök, ostronsås (vatten, salt, OSTRONextrakt, socker, modifierad majsstärkelse, färgämne; sockerkulör och konserveringsmedel; kaliumsorbat), SESAMOLJA, svartpeppar och socker.
DEG: VETEmjöl, vatten och rapsolja.
 
Allergiinformation
Innehåller gluten, soja och sesamolja.
Näringsvärden per 100g
Info saknas
Energi:
Fett:
Kolhydrater:
Protein:
Salt:
Vikt/Antal
640g/ 32st per påse
3,2 kg
 
Ursprung
Produkten tillverkas och packas i Sverige.
Förvaring
I frysutrymme -18 grader C eller kallare.
Bör ej frysas efter upptining.
 

954-0012 Naoi Laxdumpling 640g

954-1016 Naoi Laxdumpling 3,2kg

Tillagningsanvisning
I STEKPANNA: Häll 2 msk matolja i en kall teflonstekpanna eller wok. Lägg i de frysta dumplingsen och häll en halv deciliter vatten över dem. Lägg ett lock över pannan och hetta upp dumplingsen. När vattnet ångat bort och de fått fin brun färg är det klart.
ÅNGKOKNING: Lägg dumplingsen på ett blad isbergsallad eller kinakål för att undvika att de fastnar i kärlet. Ånga dumplingsen i 15 minuter.
I MIKROUGN (750W): Häll 1 msk vatten över de frysta dumplingsen. Täck över med mikrovågssäker plastfolie eller lock. Tillaga i 2 min per 8 st på full effekt.
I KASTRULL: Som soppa. Koka upp en fiskbuljongtärning i ½ liter vatten. Lägg i de frysta dumplingsen i kastrullen och låt dem koka i 10-12 min. Hacka purjolök och andra valfria grönsaker och låt dem koka med dumplingsen de sista 3 minuterna.
Ingredienser
FYLLNING:Vitkål, LAX, vattenkastanjer, gul lök, ingefära, fisksås (ANSJOVISextrakt, salt och socker), vinäger, citronsaft, salt, socker, dill, citronpeppar (salt, svartpeppar, syra (citronsyra), socker, potatisstärkelse, smakförstärkare (E621), lök och citronjuicekoncentrat), gochikari (chili, salt).
DEG: VETEmjöl, vatten och rapsolja.
 
Allergiinformation
Innehåller gluten och fisk.
Näringsvärden per 100g
Info saknas
Energi:
Fett:
Kolhydrater:
Protein:
Salt:
Vikt/Antal
640g/ 32st per påse
3,2 kg
 
Ursprung
Produkten tillverkas och packas i Sverige.
Förvaring
I frysutrymme -18 grader C eller kallare.
Bör ej frysas efter upptining.
 

954-0010 Naoi Fläskdumpling 640g

Tillagningsanvisning
I STEKPANNA: Häll 2 msk matolja i en kall teflonstekpanna eller wok. Lägg i de frysta dumplingsen och häll en halv deciliter vatten över dem. Lägg ett lock över pannan och hetta upp dumplingsen. När vattnet ångat bort och de fått fin brun färg är det klart.
ÅNGKOKNING: Lägg dumplingsen på ett blad isbergsallad eller kinakål för att undvika att de fastnar i kärlet. Ånga dumplingsen i 15 minuter.
I MIKROUGN (750W): Häll 1 msk vatten över de frysta dumplingsen. Täck över med mikrovågssäker plastfolie eller lock. Tillaga i 2 min per 8 st på full effekt.
I KASTRULL: Som soppa. Koka upp en köttbuljongtärning i ½ liter vatten. Lägg i de frysta dumplingsen i kastrullen och låt dem koka i 10-12 min. Hacka purjolök och andra valfria grönsaker och låt dem koka med dumplingsen de sista 3 minuterna.
Ingredienser
FYLLNING:Vitkål, fläskfärs, vattenkastanjer, ostronsås (vatten, salt, OSTRONextrakt, socker, modifierad majsstärkelse, färgämne; sockerkulör och konserveringsmedel; kaliumsorbat), ingefära, salt, basilika, soja (VETE, salt, vatten, SOJAbönor), misopasta (vatten, SOJAbönor, ris salt och etylalkohol), SESAMOLJA och svartpeppar.
DEG: VETEmjöl, vatten och rapsolja.
 
Allergiinformation
Innehåller gluten, soja, blötdjur och sesamolja.
Näringsvärden per 100g
Info saknas
Energi:
Fett:
Kolhydrater:
Protein:
Salt:
Vikt/Antal
640g/ 32st per påse
 
Ursprung
Produkten tillverkas och packas i Sverige.
Förvaring
I frysutrymme -18 grader C eller kallare.
Bör ej frysas efter upptining.
 

954-0007 Naoi Kimuchi Dumpling (vegetarisk)640g

954-1015 Naoi Kimuchi Dumpling (vegetarisk) 3,2kg

Tillagningsanvisning
I STEKPANNA: Häll 2 msk matolja i en kall teflonstekpanna eller wok. Lägg i de frysta dumplingsen och häll en halv deciliter vatten över dem. Lägg ett lock över pannan och hetta upp dumplingsen. När vattnet ångat bort och de fått fin brun färg är det klart.
ÅNGKOKNING: Lägg dumplingsen på ett blad isbergsallad eller kinakål för att undvika att de fastnar i kärlet. Ånga dumplingsen i 15 minuter.
I MIKROUGN (750W): Häll 1 msk vatten över de frysta dumplingsen. Täck över med mikrovågssäker plastfolie eller lock. Tillaga i 2 min per 8 st på full effekt.
I KASTRULL: Som soppa. Koka upp en grönsaksbuljongtärning i ½ liter vatten. Lägg i de frysta dumplingsen i kastrullen och låt dem koka i 10-12 min. Hacka purjolök och andra valfria grönsaker och låt dem koka med dumplingsen de sista 3 minuterna.
Ingredienser
FYLLNING: Vitkål, vatten, kimuchisås (vatten, gochikaripeppar(chili, salt) , gräslök, vinäger, ingefära, vitlök, rismjöl, salt o smakförstärkare E621& E627), vattenkastanj, SOJAprotein, gul lök, HAVREGRYN, salt, vitlök, rapsolja, SESAMOLJA, socker, soja (VETE, salt, vatten, SOJAbönor), ingefära, svartpeppar och potatismjöl.
DEG: VETEmjöl, vatten och rapsolja.
 
Allergiinformation
Innehåller gluten, soja, och sesamolja.
Näringsvärden per 100g
Info saknas
Energi:
Fett:
Kolhydrater:
Protein:
Salt:
Vikt/Antal
640g/ 32st per påse 
3,2 kg
 
Ursprung
Produkten tillverkas och packas i Sverige.
Förvaring
I frysutrymme -18 grader C eller kallare.
Bör ej frysas efter upptining.
 

951-2 MenMen Köttfärsdumplings 32st

951-3 MenMen Köttfärsdumplings 3,2kg

Tillagningsanvisning
I STEKPANNA: Häll 2 msk matolja i en kall teflonstekpanna eller wok. Lägg i de frysta dumplingsen och häll en halv deciliter vatten över dem. Lägg ett lock över pannan och hetta upp dumplingsen. När vattnet ångat bort och de fått fin brun färg är det klart.
ÅNGKOKNING: Lägg dumplingsen på ett blad isbergsallad eller kinakål för att undvika att de fastnar i kärlet. Ånga dumplingsen i 15 minuter.
I MIKROUGN (750W): Häll 1 msk vatten över de frysta dumplingsen. Täck över med mikrovågssäker plastfolie eller lock. Tillaga i 2 min per 8 st på full effekt.
I KASTRULL: Som soppa. Koka upp en köttbuljongtärning i ½ liter vatten. Lägg i de frysta dumplingsen i kastrullen och låt dem koka i 10-12 min. Hacka purjolök och andra valfria grönsaker och låt dem koka med dumplingsen de sista 3 minuterna.
Ingredienser
FYLLNING: Vitkål, blandfärs (nötfärs 70% fläskfärs 30%), vattenkastanjer, gul lök, vitlök, vatten, ingefära, salt, gräslök, rapsolja, SESAMOLJA, peppar, socker och potatismjöl.
DEG: VETEmjöl, vatten och rapsolja.
 
Allergiinformation
Innehåller gluten och sesamolja.
Näringsvärden per 100g
Info saknas
Energi:
Fett:
Kolhydrater:
Protein:
Salt:
Vikt/Antal
640g/ 32st per påse
3,2 kg
 
Ursprung
Produkten tillverkas och packas i Sverige.
Förvaring
I frysutrymme -18 grader C eller kallare.
Bör ej frysas efter upptining.
 

951-1 MenMen Räkdumplings 32st

951-6 MenMen Räkdumplings 3,2kg

Tillagningsanvisning
I STEKPANNA: Häll 2 msk matolja i en kall teflonstekpanna eller wok. Lägg i de frysta dumplingsen och häll en halv deciliter vatten över dem. Lägg ett lock över pannan och hetta upp dumplingsen. När vattnet ångat bort och de fått fin brun färg är det klart.
ÅNGKOKNING: Lägg dumplingsen på ett blad isbergsallad eller kinakål för att undvika att de fastnar i kärlet. Ånga dumplingsen i 15 minuter.
I MIKROUGN (750W): Häll 1 msk vatten över de frysta dumplingsen. Täck över med mikrovågssäker plastfolie eller lock. Tillaga i 2 min per 8 st på full effekt.
I KASTRULL: Som soppa. Koka upp en fiskbuljongtärning i ½ liter vatten. Lägg i de frysta dumplingsen i kastrullen och låt dem koka i 10-12 min. Hacka purjolök och andra valfria grönsaker och låt dem koka med dumplingsen de sista 3 minuterna.
Ingredienser
FYLLNING: Vitkål, RÄKOR 17%, BLÄCKFISK, vattenkastanjer, bambuskott, ingefära, ostronsås (OSTRONextrakt 30%, socker, salt, SOJAbönor, VETEmjöl, majsstärkelse, konserveringsmedel E211), vitlök, potatismjöl, gräslök, rapsolja, salt, RÄKpulver och peppar.
DEG: VETEmjöl, vatten och rapsolja.
 
Allergiinformation
Innehåller gluten, soja, skaldjur och blötdjur.
Näringsvärden per 100g
Energi: 582 kJ (139 kcal)
Fett: 3,7g
Kolhydrater: 19,8g
Protein: 6,4g
Vikt/Antal
640g/ 32st per påse
3,2 kg
 
Ursprung
Produkten tillverkas och packas i Sverige.
Förvaring
I frysutrymme -18 grader C eller kallare.
Bör ej frysas efter upptining.
 

954-2014 Naoi Räkdumpling 640g

954-2016 Naoi Räkdumpling 3,2 kg

Tillagningsanvisning
I STEKPANNA: Häll 2 msk matolja i en kall teflonstekpanna eller wok. Lägg i de frysta dumplingsen och häll en halv deciliter vatten över dem. Lägg ett lock över pannan och hetta upp dumplingsen. När vattnet ångat bort och de fått fin brun färg är det klart.
ÅNGKOKNING: Lägg dumplingsen på ett blad isbergsallad eller kinakål för att undvika att de fastnar i kärlet. Ånga dumplingsen i 15 minuter. I MIKROUGN (750W): Häll 1 msk vatten över de frysta dumplingsen. Täck över med mikrovågssäker plastfolie eller lock. Tillaga i 2 min per 8 st på full effekt.
I KASTRULL: Som soppa. Koka upp en fiskbuljongtärning i ½ liter vatten. Lägg i de frysta dumplingsen i kastrullen och låt dem koka i 10-12 min. Hacka purjolök och andra valfria grönsaker och låt dem koka med dumplingsen de sista 3 minuterna.
Ingredienser
FYLLNING:RÄKOR, vitkål, vattenkastanjer, spenat, ostronsås (vatten, salt, OSTRONextrakt, socker, modifierad majsstärkelse, färgämne; sockerkulör och konserveringsmedel; kaliumsorbat), SESAMOLJA, rapsolja, soja (VETE, salt, vatten, SOJAbönor), RÄKpulver, salt och chili & limekrydda (paprika, chilipeppar (25%), salt, limejuicekonc (6%), syra (citronsyra), limearom, korianderblad, klumpförebyggande medel (E551)) och gochikari kayennpeppar.
DEG: VETEmjöl, vatten och rapsolja.
© Naoi Group AB Siktgatan 5 162 50 Vällingby Tel 08-739 23 21 Fax 08-739 23 22