bamboo top

956-1001 MenMen Köttfärsdumpling med dipsås

kottfars dumplings 375
Tillagningsanvisning
I STEKPANNA: Häll 2 msk matolja i en kall teflonstekpanna eller wok. Lägg i de frysta dumplingsen och häll en halv deciliter vatten över dem. Lägg ett lock över pannan och hetta upp dumplingsen. När vattnet ångat bort och de fått fin brun färg är det klart.
ÅNGKOKNING: Lägg dumplingsen på ett blad isbergsallad eller kinakål för att undvika att de fastnar i kärlet. Ånga dumplingsen i 15 minuter.
I MIKROUGN (750W): Häll 1 msk vatten över de frysta dumplingsen. Täck över med mikrovågssäker plastfolie eller lock. Tillaga i 2 min per 8 st på full effekt.
I KASTRULL: Som soppa. Koka upp en köttbuljongtärning i ½ liter vatten. Lägg i de frysta dumplingsen i kastrullen och låt dem koka i 10-12 min. Hacka purjolök och andra valfria grönsaker och låt dem koka med dumplingsen de sista 3 minuterna.
 
Ingredienser
FYLLNING: Vitkål, blandfärs 20% (nötfärs 70% fläskfärs 30%), vattenkastanjer, ingefära, tomatjuice (tomatjuice, salt), vitlök, sojasås (VETE, salt, vatten, SOJABÖNOR), rapsolja, SESAMOLJA, svartpeppar, socker och potatismjöl.
DEG: VETEmjöl, vatten och rapsolja.
DIPSÅS: Vatten, vinäger, sojasås (vatten, SOJABÖNOR, VETE, salt), sirap från majs och potatis, rapsolja, salt, SESAMOLJA och chiliextrakt.
Allergiinformation

Innehåller gluten, soja och sesamolja.

Näringsvärden per 100g

Energi 540 kJ / 130 kcal
Protein 6,3g
Kolhydrater 18g, varav sockerarter 1,8g
Fett 3,6g, varav 1,3g mättat
Salt 1,0g

 
Vikt/Antal
320g/ 16 st
innehåller även 2 st dipsåser
Ursprung
Produkten tillverkas och packas i Sverige.
Förvaring
I frysutrymme -18 grader C eller kallare.
Bör ej frysas efter upptining.
© Naoi Group AB Siktgatan 5 162 50 Vällingby Tel 08-739 23 21 Fax 08-739 23 22