bamboo top

956-1004 MenMen Vegetarisk dumpling med dipsås

vegetarisk dumpling 375
Tillagningsanvisning
I STEKPANNA: Häll 2 msk matolja i en kall teflonstekpanna eller wok. Lägg i de frysta dumplingsen och häll en halv deciliter vatten över dem. Lägg ett lock över pannan och hetta upp dumplingsen. När vattnet ångat bort och de fått fin brun färg är det klart.
ÅNGKOKNING: Lägg dumplingsen på ett blad isbergsallad eller kinakål för att undvika att de fastnar i kärlet. Ånga dumplingsen i 15 minuter.
I MIKROUGN (750W): Häll 1 msk vatten över de frysta dumplingsen. Täck över med mikrovågssäker plastfolie eller lock. Tillaga i 2 min per 8 st på full effekt.
I KASTRULL: Som soppa. Koka upp en grönsaksbuljongtärning i ½ liter vatten. Lägg i de frysta dumplingsen i kastrullen och låt dem koka i 10-12 min. Hacka purjolök och andra valfria grönsaker och låt dem koka med dumplingsen de sista 3 minuterna.
 
Ingredienser
FYLLNING: Vitkål, vattenkastanj, vatten, SOJAprotein, grönsaksfond (vatten, salt, vitt vin, grönsakskoncentrat (morot, palsternacka, SELLERI, grönsaksarom (innehåller SELLERI), modifierad potatisstärkelse, socker, konserveringsmedel (kaliumsorbat), lökextrakt, libbstickaextrakt och färgämne (paprikaextrakt)), HAVREGRYN, gröna SOJAbönor, sojasås (vatten, SOJAbönor, VETE, salt), salt, rapsolja, SESAMolja, vitlök, shiitakesvamp, strösocker, svartpeppar och potatismjöl.
DEG: VETEmjöl, vatten och rapsolja.
DIPSÅS: Vatten, vinäger, sojasås (vatten, SOJAbönor, VETE, salt), sirap från majs och potatis, rapsolja, salt, SESAMolja och chiliextrakt
Allergiinformation
Innehåller gluten, soja, selleri och sesamolja.
Näringsvärden per 100g
Energi: 600 kJ (140 kcal)
Fett: 2,7g, varav 0,4g mättat fett
Kolhydrater: 23,9g, varav sockerarter 2,38g
Protein: 5,7g
Salt 1,2g
 
Vikt/Antal
320g/ 16 st
innehåller även 2 st dipsåser
Ursprung
Produkten tillverkas och packas i Sverige.
Förvaring
I frysutrymme -18 grader C eller kallare.
Bör ej frysas efter upptining.
© Naoi Group AB Siktgatan 5 162 50 Vällingby Tel 08-739 23 21 Fax 08-739 23 22